5 Herrparfymer till sommaren!

Dolce & Gabanna Light Blue Intense

Detta är en doft som skiner extra mycket under sommartiden. Håller väldigt länge och ger dig friska noter av bl.a. citron, havssalt, grapefrukt & musk. Passar lysande till beachen & sommarsemestern! Utstrålar bara bra vibbar.

Shoppa nu

Prada L’Homme

En parfym som faller sig utmärkt i varmt väder, den har en fräsch, lite såpig doft som håller länge. En utmärk doft till kontoret. Det är en lyxig, manlig doft som verkligen får dig att stå ut från mängden

Giorgio Armani Acqua Di Gio

Sommarfavoriten! Orginalet från alla senare flankers som är en av världens mest sålda herrparfymer. Extremt uppskattad parfym bland män över hela världen sedan 1996.

shoppa nu

Paco Rabanne Invictus

Vad vore denna lista utan den eleganta storfavoriten Invictus från Paco Rabanne? En söt och fräsch akvatisk doft med mer än bra sillage och projektion som absolut kommer ge dig komplimanger i sommar. Parfymen lämpar sig även perfekt för uteliv / klubbmiljö.

shoppa nu

Versace Dylan Blue

En välrundad parfym som passar i alla lägen. Vare sig det är till jobbet, dejten, klubben eller gymmet och faktiskt under alla årstider rekommenderar vi att du kan använda denna doft. En riktig signaturdoft som aldrig slår fel.

shoppa nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *