Visar 1–12 av 36 resultat

R+Co är en samling av några av de mest framåtblickande och regelbrytande frisörerna i branschen. De är en tankesmedja av främsta redaktionella och salongsfrisörer och utbildare, med tillsammans ett sekel av frisörkunskap och erfarenhet, så ser R+Co till att de har mer än en synvinkel på allt dem gör.

R+Co handlar om en upplevelse. Förpackningarna och dofterna är designade för att förstärka den upplevelsen och väcka en känsla, plats, stil eller attityd. Du kommer att veta bara genom att titta på en flaska eller tub vad en produkt är avsedd att göra, och de subtila men sofistikerade dofterna – avsedda för både män och kvinnor.

Deras prisbelönta serie av hårvårdsprodukter innehåller unika ingredienser och fördelar som är utformade för att leverera omedelbara, högpresterande resultat samtidigt som håret och hårbotten hålls friska i åtanke. Alla formler är färgbevarande, värme- och UV-skyddande, veganska, cruelty- och glutenfria och utan skadliga ingredienser som parabener, sulfater (SLS eller SLES), mineralolja och petrolatum.