Köp hårvård från Populära Maria Nila Online

Maria Nila erbjuder professionell vegansk hårvård för privatpersoner och professionella aktörer. All hårvård är producerad i Sverige, fri från både sulfater och parabener. Shoppa från fullständigt sortiment hos oss.

Erbjudanden

Nyheter

Eco therapy revive

Alla maria nila produkter

Visa fler produkter
maria nila

Ja, Maria Nila är 100% veganskt samt cruelty-free hårvård.  Genom att erbjuda vegansk skönhet av hög kvalitet gör dem det enkelt för alla att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld. Maria Nila är certifierade av PETA (People for Ethical Treatment of Animals) som också är världens största djurrättsorganisation. Vilket betyder att de övervakar och ser till att ingredienserna i produkterna verkligen är veganska och att de inte testas på djur. Utöver detta garanterar och övervakar även organisationerna Leaping Bunny (Djurens Rätt) och Vegan Society att produkterna är veganska och fria från djurtester. Så vill du köpa vegansk hårvård så är Maria Nila ett klockrent val.

Ja, produkterna är helt fria från sulfater och parabener.

När du köper produkter från Maria Nila så bidrar du till att plantera nya träd till vår värld! Maria nila samarbetar med Zeromission och Plan Vivo samt stödjer projektet ”Taking Root” för återplantning av skogar. Indirekt så hjälper projektet till att mildra effekterna av klimatförändringar

Ja, Maria Nila är ett svenskt bolag och har i 40 år hållit samtlig tillverkning i Sverige. Från koncept till färdig produkt på bordet så produceras allting på hemmaplan, så att säga.

Ja, vi kan stolt berätta att vi är auktoriserade av Maria Nila att sälja samtliga produkter serier online och i butik.

Köp maria nila online, direkt hem till dig från auktoriserad återförsäljare, fri frakt tillgängligt.