Riktigt vårdande hårinpackningar

Nak Ultimate Treatment

Den ultimata 60 sekunders reparerande behandlingen som hjälper till att återställa kemiskt behandlat, torrt eller skadat hår. Fördelar: djupverkande behandling som hjälper till att reparera, återfukta och återuppbygga hårets styrka, jämnar ut hårets ytskikt, ökar glansen.

shoppa nu
nak repl ends leave in moisturiser 150ml
maria nila head & hair heal masque

Maria Nila Head & Hair Heal Masque

En lugnande och hårväxtstimulerande inpackning. Behandlar och förebygger mjäll och hårbottenproblem samt stimulerar hårsäckarna vilket ökar hårproduktion och motverkar håravfall.

shoppa nu

Moroccanoil Restorative Mask

Moroccanoil® Restorative Hair Mask ska användas för skadat hår i behov av omedelbar reparation. Det är en fem- till sjuminuters vitaliserande behandling som återuppbygger håret och tillför proteiner till hårstrån som har skadats av kemiska behandlingar eller värmestyling. Den har en supereffektiv formel berikad med arganolja, sheasmör och reparerande proteiner som återställer håret på djupet så att det återfår sin spänst och byggs upp inifrån och ut.

shoppa nu

Lanza Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque

Sist men inte minst är Lanza’s intensiva hårmask! Innehållandes kraftfullt reparerande ingredienser som snabbt omvandlar matt, skört, utarmat hår till exceptionellt starkt, glänsande och friskt hår. Nästa generations keratinprotein stärker på djupet och återställer vital styrka och elasticitet. Phyto IV Complex är en vitaliserande blandning av olja från oljekål, gröna kaffebönor, acaifrukt och babassunöt som både återfuktar och ökar elasticitet och mjukhet. Tynger inte ner håret och är idealisk för alla hårtyper

shoppa nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *