Nak Hair – Australisk Hårvård av Högsta Rang

nak hair

 

Nak Hair

Det australiska hårvårdsföretaget startade genom att bygga upp varumärket de själva drömde om. Nak blev det varumärket som stolt reflekterade australisk kultur genom företaget, produkterna och varumärkets-dna.

VARUMÄRKET DE SJÄLVA DRÖMDE OM

Deras produkter är inspirerade av den soldränkta australiska livsstilen med majestätiska landskap och hav. Nak hämtar in ingredienser av lokal naturlig härkomst från havet, plantor och blommor. Vilket förklarar Naks motto “Nature and Sience” som spelar en avgörande roll i deras produktutveckling.

NATURE & SIENCE

Ingredienserna är omsorgsfullt utvalda och varje enskild ingrediens har blivit godkänd för säker användning av en expert forskarpanel utöver det testas varje produkt i Franrike av EcoMundo. Likaså tar de även ställning emot djurtester och använder inga sulfater eller parabener i produkterna.

 

OMSORGSFULLT UTVALDA INGREDIENSER

Nak är genuint passionerade över att skapa produkter som salonger, stylister och konsumenter älskar. Sortimentet består av flera omtycka serier varav vi hittar Aromas, Structure Complex, Scalp To Hair, Barber. Särskilt duktiga har nak varit på återfuktande och reparerande produkter som den tuffa australiska miljön gett upphov till, en av deras bästsäljare: Repl Ends Creame Leave In Moisturizer är verkligen en hjälte som aldrig gör en besviken.

,

Nak Hair's älskade hårvårdsprodukter

Rea!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *