Maria Nila Heal serien

Maria Nilas heal serie, eller Head & Hair Heal som den ju heter, är en riktigt vårdande och färgbevarande hårvårdsserie med en mängd olika egenskaper, t.ex så behandlar och förhindrar den både mjäll och andra hårbottenproblem. Den stimulerar även hårväxt och motverkar håravfall.

I serien hittar du ett schampo och balsam för daglig användning samt en hårinpackning som du med fördel använder ungefär 2 gånger per vecka. Head & Hair Heal serien är utformad för dig med känslig hud och är mycket allergivänlig, samtidigt som den har en fantastisk doft.

Head & Hair Heal Schampo och Balsam finnes i följande storlekar: regular size (300ml balsam/350ml schampo), enliters (1000ml) samt travel size (100ml) medans inpackningen återfinnes i 250ml och är mycket dryg med en lyxig kontur, men använd ändå relativt rikligt av inpackningen för ett fantastiskt resultat. Maria nilas mjällschampo och mjällbalsam är som ovan nämnt antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande samtidigt som det motverkar mjäll och håravfall.

Maria nilas heal produkter är sulfat och parabenfria, veganska och cruelty free precis som maria nilas övriga sortiment. I Maria Nila Head & Heal serie finner du följande reparerande ingredienser på listan: Aloe Vera, piroctone olamine, peptider, vitamin E samt apigenin och oleanolsyra som alla utgör grunden i denna otroligt rika serie för att effektivt mjukgöra, lugna, återfukta, reparera samt ge näring och kraft till håret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *