Maria Nila Eco Therapy Revive

ECO THERAPY REVIVE

Återuppliva håret

Eco Therapy Revive är en avgiftningsserie som i en effektiv men skonsam rengör håret och återställer balansen i håret och hårbotten. Genom att använda micellärteknik kapslar de micellära molekylerna i Eco Therapy Revive Schampo effektivt olja, fett och resterande stylingprodukter i molekylen och tar ut det från håret. Och tack vare att de har formulerats med aktiva ingredienser som aloe vera och botaniska proteiner från grönkål, morot och citron, lämnas håret med ett återfuktat och mjukt resultat.
Produkterna

De tre produkterna i Eco Therapy Revive fungerar som en 3-stegsregim för att förnya håret genom att först rengöra med micellär teknik, sedan hydrera med Aloe vera och slutligen återuppliva med botaniska proteiner. Eco Therapy Revive-serien har en frisk doft av grön gurka, persiknektar och päron.

COSMOS-Ecocert
Certifieringen garanterar att produkterna har en naturlig och organisk formel som har producerats på ett hållbart sätt i enlighet med biologisk mångfald och resursanvändning. Eco Therapy Revive är naturligtvis också certifierat av PETA, Leaping Bunny och Vegan Society, precis som alla maria nila produkter.

Eco Revive Therapy är deras första serie producerad i återvunnen plast från havet. Detta innebär att flaskorna i serien Eco Therapy Revive är gjorda av återvunnen plast som samlats in från de förorenade haven. Genom att välja Ocean Waste Plastic istället för virgin plastic reduceras Eco Therapy Revive CO2-effekten till cirka 50% och den stänger också produktcykeln genom att städa upp miljön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *